Hellegat Weekend

Ik wil julie een impressie geven van een zeer geslaagd weekend in het Hellegat. Wij vertrokken vrijdagmiddag met onze jeep en aanhanger vol goede zin richting zee. Het was goed weer dus dat zat al mee. Na ong. 2 uurtjes rijden kwamen wij aan en we zagen de groene auto's al staan van verre. We mochten op het strand gaan staan dus we hadden een prachtig uitzicht over de Haringvliet. Na alles uitgepakt te hebben en onze tenten opgeslaan te hebben mochten we handboogschieten. Dit werd zeer actief gedaan en er was voldoende uitleg om dit eens te kunnen doen. Daarna hebben we nog gezellig bij elkaar gezeten in het strandpaviljoen en naderhand hebben we nog een lekker borreltje bij de wagens gedronken.

Zaterdag konden we terrein gaan rijden en voor degene die zondag geen tijd hadden was er een rit. Wij gingen dus terreinrijden. Ze hadden een soort van afgraving uitgezocht dus dat was voor vele onder ons wel een uitdaging. Er zijn veel auto's vast gereden en door hulp van andere natuurlijk ook weer los gekomen. Het was een heel spectakel en heel leuk om te zien. we hebben gezellig geluncht met z'n allen en zijn daarna weer gezamelijk terug gereden naar het Hellegat. 's Avonds zijn we in het strandpaviljoen gaan eten en ze hadden voor een lekker warm en koud buffet gezorgd. Dit was overheerlijk.

Zondag zijn wij de rit gaan rijden. We zijn helemaal door de polders heen gereden en dit is voor ons brabanders toch weer een hele belevenis. Het is toch weer heel anders dan hier maar het was een prachtige rit. We hadden onderweg een koffiestop waar we onze dorst konden lessen. We zijn nog langs oude bunkers afgereden en we hebben nog een oude uitkijktoren gezien. Na de rit zijn we nog even op het strand geweest om onze laatste spullen in te laden en om de organisatie hartelijk te bedanken voor het fijne weekend. Nogmaals, het was een heel leuk weekend en ook heel goed georganiseerd dus het is zeker een aanrader voor mensen die er nu niet geweest zijn.

Een deelnemer die een fijn weekend heeft gehad.